mei 1, 2017

Hot stone massage

De hot stone massage is een verfijnde vorm van ontspanningsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme, afgeronde basaltstenen. Deze stenen, gemaakt van hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid, hebben de unieke eigenschap om warmte langdurig vast te houden. Dit maakt ze ideaal voor het diep doordringen van warmte en druk in de spieren, waardoor een diepe ontspanning wordt bevorderd.

In mijn praktijk in Ede bied ik een uitgebreide hot stone massage aan, waarbij de warme stenen zorgvuldig worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en te revitaliseren. De stenen worden eerst ondergedompeld in een warmwaterbad en vervolgens strategisch geplaatst op de aandachtsgebieden van het lichaam. Dit zorgt niet alleen voor een aangename warmte, maar ook voor een diepe ontspanning van de spieren.

Na het plaatsen van de stenen, wordt u verder gemasseerd met zowel de warme stenen als warme olie. Deze combinatie van warmte en druk zorgt voor een diepgaande ontspanning en ontgifting van het lichaam. De warmte helpt om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren, terwijl de druk van de stenen helpt om vastzittende spanningen los te maken.

Een hot stone massage draagt niet alleen bij aan het bevorderen van ontspanning, maar ook aan het zelfherstel van het lichaam. Door de massage worden afvalstoffen afgevoerd, worden de organen gestimuleerd en wordt het lichaam meer in balans gebracht. Het is een holistische benadering van welzijn, waarbij zowel lichaam als geest in harmonie worden gebracht.

Als u op zoek bent naar een ontspannende en revitaliserende hot stone massage in Ede, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik sta klaar om u een massage-ervaring te bieden die u volledig laat ontspannen en herstellen.

hot stone massage